OVER SUNDAES

Bij Sundaes maken wij fabelachtig schepijs, met hoogwaardige grondstoffen en respect voor traditie en ambacht. Dit doen wij al sinds 2012, en sinds 2018 ook in onze vestiging in Amsterdam-Noord.

Ons schepijs wordt dagelijks ter plaatse in onze winkels bereid en uitsluitend dagvers verkocht. Iedere ijssmaak heeft een eigen recept en is fijn gebalanceerd, compact en bezit weinig lucht. Hierdoor verkrijgen wij een fijne structuur en een volle, romige smaak. Wij zijn gepassioneerd betrokken bij het creatieve proces, of het nu gaat om ontwikkeling van nieuwe smaken of bereiding van traditionele smaken, Sundaes’ ijscreaties zijn vernieuwend en bijzonder. Maar vooral gemaakt met de bedoeling om de lach op ieders gezicht te toveren.

DAGVERS

Al het ijs wordt dagvers gemaakt in de winkel. We gebruiken hierbij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Heb je een tof idee voor een smaak? Of wil je graag wat anders kwijt? We horen graag jouw mening. Laat het ons weten via onze sociale media kanalen; Facebook of Instagram!

Naast schepijs maken wij ook ijstaarten. Heb je een verjaardag, diploma uitreiking of gewoon zomaar? Check het snel!