IJSTAARTEN

Wij maken voor u ook fijne IJstaarten. Deze zijn niet op voorraad maar worden dagvers en naar uw smaak gemaakt. Deze kunt u tot een dag vooraf bestellen en bij ons in de winkel afhalen. Samen met u bespreken wij graag ook de mogelijkheden voor de extra speciale momenten. Bel of mail ons.

HOE MOET IK MIJN IJSTAART BEWAREN?

Bewaar uw ijstaart na het ophalen het liefst in een vriezer met een temperatuur van minstens -18°C. Bij taarten die 3 uur of langer in de vriezer hebben gelegen is het handig om deze 5-10 minuten voor het serveren uit de vriezer te halen. Vervolgens houdt u een scherp mes onder de hete kraan en maakt u deze droog, zo kunt u de ijstaart opsnijden in mooie, strakke punten.

WELKE SMAKEN ZIJN ER?

U kunt er voor kiezen of u één of twee smaken in de ijstaart zou willen. Qua smaken kunt u kiezen uit ons gehele assortiment, zie hiervoor onze pagina ‘Schepijs’.  Mocht u een speciaal verzoek hebben voor een smaak is dat in overleg ook mogelijk.

MOGELIJKHEDEN OPMAAK

Voor speciale momenten bespreken we graag samen met u de mogelijkheden voor een unieke en persoonlijke opmaak. Zo kunt u denken aan een geschreven tekst in chocolade of bijvoorbeeld decoratie met fruit, chocolade of koekjes.