IJSCATERING EN VERHUUR

Wilt u ook genieten van het Sundaes IJs op uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagfeestje, pyjamaparty of barbecue? Een partybox, mini ijsbar, een romantische vintage ijsfiets of complete ijssalon bij u op locatie, van 10 tot 1000 gasten? Wij zijn gedreven om uw feest compleet te maken. Bel of mail ons om het te bespreken.

Heeft u vragen over dieetwensen of allergieën? Wij helpen u graag aan de juiste smaken

IJSBAR OP LOCATIE

Wilt u liever Sundaes ijs voor een kleiner gezelschap? Dan dient onze ijsbar perfect als ijscatering. De ijsbar is voor 2 verschillende smaken en vanaf 100 bollen á 0,99 cent per bol. De ijsbar kunt u zelf ophalen en past in iedere auto. De ijsbar wordt geleverd met ijsscheppen, hoorntjes, bakjes en lepeltjes. 

IJSFIETS OP LOCATIE

Voor grotere feesten en evenementen komen wij graag met onze ijsfiets. Hier passen 6 verschillende smaken in. Er geldt een minimale afname van 300 bollen á 0,99 cent euro per bol. De smaken voor in de ijsfiets kunt u uit kiezen naar eigen wens. Onze ijsschepster zal u volledig ontzorgen, zodat u kunt genieten van uw feest. Daarnaast nemen wij ook hoorntjes, bakjes en lepeltjes mee en zorgen ervoor dat uw feest of evenement een groot succes wordt!

IJSSALON OP LOCATIE

Is het ijs niet aan te slepen? Dan is onze ijssalon op locatie perfect. Voor grote feesten en evenementen staat deze voor u klaar inclusief vriendelijk personeel. Bedrijfsfeesten, festivals, beurzen of een trouwerij? We laten uw gasten graag kennis maken met ons ijs. We helpen u dan ook graag met het kiezen van de lekkerste smaken.