sUNDAES 

Ons Dagelijks Schepijs

Cheesecake_edited.jpg

Ons dagelijks schepijs

Wij maken fabelachtig schepijs, met hoogwaardige grondstoffen en respect voor traditie en ambacht.

 

Ons schepijs wordt dagelijks ter plaatse in onze winkel bereid én uitsluitend dagvers verkocht. Iedere ijssmaak heeft een eigen recept en is fijn gebalanceerd, compact en bezit weinig lucht.
Hierdoor verkrijgen wij een fijne structuur en
een volle, romige smaak.


Wij zijn gepassioneerd betrokken bij het creatieve bereidingsproces, of het nu gaat om ontwikkeling van nieuwe smaken of traditionele smaken, Sundaes’ ijscreaties zijn vernieuwend en bijzonder.

 

Naast ijs verkopen wij ook ijstaarten, milkshakes, gebak, (ijs)koffies en boeren yoghurt softijs. Allemaal vooral gemaakt met de bedoeling om een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Sundaes Huizen

Oostermeent oost 80
1274  SN  Huizen

035 622 6223

info@sundaes.nl

Onze ijssalon is gevestigd in het gezellige winkelcentrum Oostermeent in Huizen. Met een mooi uitzicht op het water is het hier goed vertoeven tot de late zonsondergang.

 

Wij bieden dagelijks een vast ijsassortiment van 20 ijssmaken én een of twee speciale dagsmaken aan. Hiernaast kun je bij ons terecht voor unieke ijstaarten, gebak en (ijs)koffie. 

Weer of geen weer, wij zijn iedere dag geopend van maart tot november om jou optimaal te voorzien. 

IJscatering & verhuur

Genieten van Sundaes IJs op locatie, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagfeestje? Dat kan zeker! 

Wij leveren een partybox, mini ijsbar of romantische vintage ijsfiets op locatie, van 10 tot aan 1.000 gasten.

 

Sundaes' ijs maakt een feestje pas echt compleet. Bel of mail ons om de details en mogelijkheden te bespreken.

Fijne IJstaarten

Naast traditionele ijssmaken en Sundaes' ijscreaties maken wij ook fijne ijstaarten. Onze vitrine wordt dagelijks gevuld met ijstaarten, van diverse smaken en in diverse vormen.

Wil je zelf bepalen hoe de topping van de taart eruit komt te zien en met welke smaken de taart wordt bereidt? Bel, mail of kom langs in onze winkel om de opties en details door te nemen. Een ijstaart kan tot één dag vooraf worden besteld.